Alla priser är inkluderad moms (mervärdesskatt 25%). 

Betalning 

Vi accepterar betalningar via följande betalningssätt:


Klarna Checkout
– 14 dagars faktura, PIX, 6-24 månaders finansiering,
direktdebitering med BankID,
banköverföring,VISA, Mastercard, Amex

Swish
 nummer 123 438 45 82
Ange ordernumret i kommentarsfältet. När vi mottagit din betalning skickar vi din order.


Ångerrätt
Vid retur av ej utlösta lagervaror debiteras beställare faktiska kostnader som emballage, frakt och 300 :- SEK i expeditionsavgift.

Retur av oanvända och oskadade produkter godkänns inom 14 dagar (10% i retur avgift dras av på kredit ). Vi löser ej ut efterkrav. Vi förbehåller oss ägandet på alla produkter till betalning erlagt till 100%. Vi tar inget ansvar av skador som uppkommer i samband med brukandet av våra produkter. Garanti gäller inte på tävlingsdelar.
 
Återbetalning
Vi betalar tillbaka hela summan som kunden betalat för varan inom 30 dagar efter att vi tagit emot varan.
Om kundens vara skulle vara fel eller trasig så står vi för kostnaderna och vi skickar en ny vara gratis. Dock är det viktigt att kunden har kvar orderbekräftelsen så att kunden kan bekräfta att varan är köpt hos oss.
 
Ej hämtade/feladresserade paket

Det är viktigt att du som kund hämtar ut ditt paket i tid. Speditören skickar alltid ut minst två stycken påminnelser via brev. Vid retur av ej utlösta lagervaror debiteras beställaren faktiska kostnader som emballage, frakt samt 300 :- SEK i expeditionsavgift.

Kunden är även ansvarig för eventuella skador som orsakats vid returfrakten. Dessa villkor gäller även vid feladressering. Det är därför viktigt att du som kund har uppdaterat din adress hos Klarna som är vår betaltjänst. Detta kan du göra direkt i kassan eller genom att ringa Klarna på 08-120 120 10.

                                                                                                                        Leverans

För leveranser inom Sverige levererar DHL till ditt närmsta postombud. DHL ansvarar för godset under transporten. Väl framme hos postombud skannas paketet och godsets ansvar läggs över på kunden. Vid returer eller försvunna försändelser måste kund kontakta oss inom 30 dagar efter orderdatum för att vi skall kunna hjälpa till och eventuellt utreda en försvunnen försändelse.

Personuppgifter

Vissa personuppgifter och handlingar på cj-motorsport.se kommer lagras och hanteras av cj-motorsport.se i enighet med personuppgiftslagen. Dessa uppgifter krävs för att kunna fullgöra sin del av det avtal som ingås med kunden.

Kunduppgifter som lagras:
-Namn
-Adress
-E-postadress
-Telefonnummer


Vi kan när som helst ta bort uppgifterna på kunds begäran. Allt som behövs är att kunden skickar in ett mejl till info@cj-motorsport.se  och begär detta. Uppgifterna lämnas endast över till speditör för att möjliggöra leverans till kunden. Vi säljer aldrig kundens uppgifter till annonsföretag eller liknande.


Företagsinformation
CJ Motorsport ägs av sin helhet av CJ Trading AB
Organisationsnummer: 559241-7140